Kayıtlar

Temmuz, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kilo Vermek İçin 20 Adım

Resim
Bu küçük ipuçları hayatınızda büyük değişiklikler yaratacak. Ben denedim inanın, şimdiden herşey çok daha iyi. Bol su için.                                Güne 1 bardak su ile başlayın.   Vücudunuzun sadece dışından değil içinden temizlenmeye de ihtiyacı var. Yemek yerken su içmeyi unutmayın. Tatlandırılmış, asitli ve şekerli içeceklerden uzak durun. Meyve suyu içmek  yerine meyve yiyin. Lifli gıdalar tüketin. Asla TV seyrederken yemek yemeyin.  Aksi halde tokluk hissine ulaşamaz, ortalığı silip süpürürsünüz. Türk kahvesi için. Zira kahve metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını sağlar. Aklınızda olsun Türk kahvesi diş çürüklerini de önlüyor. Kahve bahane, vücut şahane :) . Kendinizi kaçamaklarla ödüllendirin. Yoksa diyeti bozmak mı istersiniz? Öğün atlamayın. Yemek faslını sizin için bir ödül olarak görün ve bunu en az 20 dakika sürdürün. Ama 20 dakikayı her lokmayı çok çiğneyerek geçirin. Yemekten çok salata yiyin. Tuzu ve şek

Zumba ile zayıflayabilir miyim acaba ???

Resim
           90 yıllarda keşfedilmesine rağmen ülkemizde henüz bu yıl kursları açılan bir spor türü zumba. Klasik yorucu sıkıcı sürekli aynı hareketleri yaparak zayıflamaya çalışan, üçüncü günde de sıkılıp bırakanlara benden tavsiye. İçinde oryantal, bollywood, samba, salsa ve daha birçok dansın motiflerini barındırıyor. Zumba ile  bir ayda 4-5 kilo vermek mümkün. Çünkü içinde bulundurduğu dans dizgisi tam bir dansçı performansı sergilemenizi sağlıyor. Günlük 1 saat yapılması yeterli. Denemenizi tavsiye ederim. Deneyenler ve yeni videolar keşfedenler mutlaka bana da tavsiye etsinler. Bunun için kurslar, internet ortamında videolar ve oyun konsollarında hafiften yükseğe doğru sıralanmış ve popüler müziklerle desteklenmiş  oyunlar bulabilirsiniz. Yok ben oyun konsolunu alamam diyorsanız, konsolda oynamanın tam tadını vermese de oynayanların videolarına bakarak uygulayabilirsiniz. 

Bu Gözlükler Sıradışı

Resim
Çiçekler,boncuklar,zincirler... Artık güneş gözlükleri sadece güneşten korunmak içindeğil, tarzını konuşturmak için de var.Bu yaz sokaklar ve plajlar şıkır şıkır. Modellere Dolce&Gabbana, Karen Walker, A-Morir, Anna-Karin Karlsson markalarından ulaşabilirsiniz.