Kayıtlar

Mayıs, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Hayat Dolu Hissetmek İçin Sen de Katıl!

Resim
Hayatın koşuşturmasında çoğu zaman ne kendimize ne de spora vakit ayırabiliyoruz. İşte sizi silkeleyip kendinize getirecek hareketli bir etkinlik! Hayat Su Facebook sayfasında  duyurulan ve 2 Haziran’da Bostancı - Caddebostan Sahilyolu’nda düzenlenecek Hayat Koşusu etkinliğine kayıt olarak hareket dolu bir gün geçirmek ve spor yapmak için ilk adımı atabilirsiniz! Üstelik sürpriz hediyeler ve ünlü Beslenme Uzmanı Dilara Koçak’tan tavsiyeler sizleri bekliyor olacak! Bir bumads advertorial içeriğidir.

Avon Solutions BB Krem

Resim
    Sipariş ettiğim AVON BB kremim geldi.Kendisi 30 ml. Kremin iki tane renk seçeneği var light ve medium. Bu elimdeki light rengi. Bu ayın katoloğunda fiyatı 13.50 tl. Yanında top allık 7.90 tl ye geliyor.  Kokusu ve yoğunluğu güzel. İçinde hünnap özleri var. Rengine gelince beyaz tenlilerde hiç renk farkı yaratmıyor .Resimde ışık farkından öyle durmuş. Esmer tene sahip olanlar bu rengi seçmeli. Arkadaşım esmer tenli ve krem onda daha güzel durdu. Yanında aldığım allık hakkında daha sonra yazacağım.

Haftanın Nail Art'ı

Resim
Can sıkıntısı nelere malum oluyor, insanın içindeki sanatçı ruhunu ortaya çıkarıyor desem yeridir. Hangi ojeyi sürsem derken dedim hepsini sürmek te bir şık olabilir. Siyah,kırmızı ve gümüş rengi birbirine çok yakıştı.

Mezuniyet İçin Elbiseler

Resim
Daha mezuniyetime henüz varken, şimdiden elbise modellerini araştırmaya başladım. Saç düzleştiricisi almak için alışverişe çıktığımda, bu elbiselere de gözüm kaymadı desem yalan söylemiş olurum.Mezuniyet töreni ve akşamında yemeği için ayrı ayrı kıyafetlerin giyildiğini düşünürsek aylar öncesinden araştırma yapmakta haksız sayılmam hani.Bu elbiseler Koton'un mezuniyet koleksiyonundan..Baştaki siyah elbiseye bayıldım  ve ona kombinledikleri taşlı portföy çantaya da . Siyahtan vazgeçmem ama gençlik renk demektir, bundan böyle renkli giyinmeye özen göstermeye çalışacağım.Narçiçeği rengi de hiç fena değil. 2013 mezuniyet elbiseleri sezonu açılmış bulunmaktadır efendim. Elbiselere kombinleyeceğinniz takılar ve ona uygun bir saçta mezuniyet yemeğinde ışıl ışıl parlamanızı sağlayacaktır. Şimdiden mezun adaylarına hayatlarında bol başarılar diliyorum. Elbise 199 tl Portföy çanta 39,90 tl

Bu nail artın adını koyamadım :)

Resim
Can sıkıntısı nelere malum olur, bilemem ama ben bugün siyah ve kırmızıya boyadım tırnaklarımı. Ama adına ne desem bilemedim. Biraz değişik gelse de hoşuma gitti. Siz ne dersiniz ? Yorum serbest..

Hangi saç düzleştiricisini almalıyım, bi fikir vermeye ne dersiniz ?

Resim
    Dalgalı ve uzun saçlarım var ve bazen beni çıldırtıyorlar. Bir türlü şekle sokamıyorum. 2 düzleştirici 1 maşa eskittim ama üçüde istediğim sonuc vermedi.Özellikle düzleştiricilerden umduğumu bulamadım. Ya düzleştiricinin ısı ayarını beceremedim. Ya da düzleştiricinin kenarlarına saçlarım takıldı acı çektim. .Ay bakıyorum herkesin saçları dümdüz ve bozulmuyor, benimki yarıyolda kabarıyor.Kullandığım saç ürünlerinden mi diyorum ama değil Bana bir fikir verin. Hangi düzleştiriciyi almalıyım?  Yorumlarınızı bekliyorum. Yarın alışverişe çıkmayı planlıyorum. Fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.

Watson's Keçi Sütlü Duş Jeli

Resim
.            Geçen ay Watson's un önünden geçerken dikkatimi raflardaki rengarenk duş jelleri ve şampuanlar çekti. Her ikisinde de indirimler vardı. Bir duş jeli ve birde  şampuan aldım. Şampuanını o kadar beğenmesem de , duş jelinden memnunum. Ben duş jelinin keçi sütlü olanının kokusunu beğendim .Kremli olması da güzel bir özelliği. Teninizi yumuşacık yapıyor. Ayrıca pompalı şişe olması, kullanımını kolaylaştırıyor. Kocaman şişeyi her seferinde yerinden kaldırmam gerekmiyor. Fiyatı 7 tl. 

Vichy Idealia BB Krem Deneyimi

Resim
Vichy'nin hemen hemen tüm cilt bakım serisini kullanan bir tüketici olarak şimdiye kadar bir çok BB krem denemiş ve aralarındaki farkı az çok özümsemiş bir yazar olarak ürünle ilgili fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Ama öncelikle Vichy Idealia BB kremi diğer BB kremlerden farklı kılan özellikleri belirtirsem: * Yavaş yavaş kendini gösteren güneş ve sıcaklıkların artışıyla en çok ihtiyaç duyacağımız UVA/B filtreleri ile cildin canlılığını korumasını ve özellikle yüz için SPF 25 güneş koruma faktörü içermesi, * Idealia serisindeki nemlendirici içeriğin Idealia BB kremde mevcut olması ve 24 saat nemlendirme vaat etmesi, * İçeriğinde yer alan Kambucha; cilt dokusunu düzeltirken, cilt üzerindeki koyu leke görünümünü azaltma ve cilde ışıltı vermek için geliştirilmesi, * Hassas ciltler için uygun, paraben içermeyen ve hipoalerjenik olması, Vichy Idealia'yı diğerlerinden hem farklı hem de daha özel bir yere getiriyor. Kullandığım süre içerisinde Vichy Idealia ile ilgili