Kayıtlar

Aralık, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Müjdeler olsun !!!

Resim
Müjdeler olsun . Şimdiye kadar geceleri ayaklarımın üşümesinden aşırı derecede şikayetçiydim. Daha önce yayınladığım bir yazımda buna karşı yapılabilecekler yazıyordu. Dün gece o yöntemlerden birini denedim. Ayaklarımı tarifteki gibi yıkadım. Biraz bekledim ayaklarım hala üşüyordu. 10 dakika sonra ayaklarım ısındı. Buz tutan ayaklara çözüm işte burada ..

AYAKLARIM DONUYOR...... (üşüyen ayaklara son ! )

Resim
Kışla birlikte ayaklarımın ısınamama sorunu başlamış bulunuyor. Kat kat çoraplar giysem de özellikle parmaklarım sanki buzların içinde. Özellikle geceleri yatarken bile ayaklarım ısınmıyor.Bununla ilgili bir araştırma yaptım. Almanya'da yayımlanan "Apotheken Umschau" adlı sağlık dergisinin genel yayın yönetmeni Hans Haltmeier, bunun nedenlerini şu sözlerle açıklıyor: "Çoğunlukla genç kadınlar bu sorundan muzdarip. Bunun başlıca nedeni kadınların vücutlarında daha az kas bulunması, zira kaslar ısı üretiyor. Diğer bir nedeni de derilerinin daha ince olması. Kadınların gövdelerinin ortasına daha fazla kan gider, bu nedenler ayaklar daha kolay üşür." Fakat Haltmeier'e göre, ayakları sıcak tutmanın bazı yöntemleri var. Düzenli spor yapmanın bu şikayetin ortadan kalkmasına yardımcı olduğunu ifade eden uzman, "Ayakları sıcak Sudan soğuk suya sokarak yıkamak" da etkilidir diyor. eki, geceleri yatarken bir türlü ayaklarının ısınmamasından şikayet ede

Sexy Black Mascara İle Etkileyici Bakışlara Sahip Olun

Resim
Alix Avien Sexy Black Mascara ile uzun ve dolgun kirpiklere, hayalinizdeki etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz. Kullanışlı fırçası en ufak kirpiğe bile kolayca ulaşabiliyor ve bu özelliğiyle siyahın çekiciliği tüm kirpiklere teker teker yayılıyor. Sexy Black Mascara eşsiz etkisini çekici ambalajına da yansıtıyor ve tüm ilgiyi üzerinde topluyor. Seksi ve baştan çıkartıcı bakışların sırrı Sexy Black Mascara… http://www.alixavien.com.tr http://www.cosmofresh.com Bir bumads advertorial içeriğidir.

Güzel bir yılbaşı çekilişi daha

Golden Lady den hediyeler var.

AVON COLORTREND POPPY LOVE

Resim
Vize dönemim yaklaştığı için uzak kalıyorum blogumdan. Ama Poppy Love elime geçince yazmadan olmaz dedim. Geçen ayın katalogundan aldım bu ruju. Fiyatı 3,90 kadardı. Pek iyi olmayacağını düşünmüştüm beni utandırdı kendisi. Sürümü çok rahat. Az bir dokunuş yeterli oluyor. Ama çok canlı bir kırmızı renk istiyorsanız, tek kat normal bir sürüşle işlem tamamdır.Ayrıca hindistan cevizi kokuyor. Katalogtaki gösterilen renkten de farklı çıkmadı. Günlük kullanımda iddialı bayanlar için iyi olabilir. Geceleri için, özellikle yılbaşı gecesi için favori renklerden birisi olacak gibi.

Hürriyet E-Alışveriş Festivali Başladı!

Resim
Yılbaşı telaşı adım adım yaklaşıyor. Hem yılın son gecesine hazırlanmak, hem de sevdiklerinize hediye almak zamanı. Yılbaşı öncesi özel alışveriş siteleri ve online pazarlarda ne var ne yok, burada bulabilirsiniz. Sadece tekstil değil, onlarca kategoride, yüzlerce marka ve binlerce ürünle kullanıcılarına sınırsız bir alışveriş şenliği sunan Daybuyday.com , aralık ayı boyunca yapacağı dev kampanyalarıyla 2012’i size özel uğurlamaya hazırlanıyor. 2013’ün enerjisini şimdiden yakalamak, alışveriş ruhunu ekran başından yaşamak için Daybuyday.com aralık ayında büyük kampanyalarla sizleri bekliyor. “Size Özel Alışveriş Sitesi” konseptiyle, online alışveriş dünyasında ayrı bir yeri olan Daybuyday.com , güvenli alışveriş ve özel hizmet kalitesiyle “Online Alışveriş Festivali”ni başlatıyor. Moda her gün burada başlıyor Kadın ruhunun değişkenliğini modaya yansıtan Daybuyday.com, modayı her gün yeniden başlatıyor. Gündüz şıklığını, gece ışıltısını tek bir sepette buluşturan Daybuyday.com, aralık a

BA Blog: İlaçlarınız Hangi Marka Olsun?

Resim
BA Blog: İlaçlarınız Hangi Marka Olsun? :  Çağdaş sanatçı  Johnathan Paul  modanın ilaç gibi geldiğini düşünmüş olsa gerek ki  Art Miami'de segilenmek üzere Hermes, Chanel, Louis Vu...

CLEOPATRA'NIN YÜZ MASKESİ

Resim
Bu aralar saç ve yüz maskelerine takmış durumdayım. Bugün size tuzlu ballı yüz maskesinin tarifini vereyim dedim. yapımı ve malzemeleri çok basit. TUZLU BALLI YÜZ MASKESİ 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 1 kaç damla zeytinyağı Nemli cildinize bu maskeyi uygulayın ve 10 dakika bekletin. Daha sonra durulayın. NEDEN TUZ ? Tuz doğal antibakteriyel özelliği ile ölü hücrelerden cildi arındırır. Bal da en iyi nemlendirme kaynaklarından. Bu maske ile yüzüme peeling yapmış ve nem kazandırmış oldum. Siz de deneyin.

Süslüpüslü blog ayakkabı hediye ediyor

Resim
ayrıntılı bilgi için tık tık

YENİLEYİCİ CİLT MASKESİ

Resim
    Bugünü kendimi yenileme günü olarak ilan ettim. Kurumuş ve yıpranmış saçlarıma mayonez maskesi uyguladım. Yarım saat beklettim. Ve yumuşacık saçlara sahip oldum. Maskeyi beklerken yüzüme ballı yüz maskemi de sürdüm. Bal cildi nemlendiriyormuş. Şu anda bebeksi yağdan arınmış bir cildim var. Ama ayrıca güzellik uzmanının verdiği bir maske tarifini sizinle paylaşacağım. YENİLEYİCİ CİLT MASKESİ 1 su bardağı ılık su 1 poşet yeşilçay 1 tatlı kaşığı bal 1 yumurta Hazırladığınız maskeyi  yüz ve boyuna uygulayabilirsiniz.  Bal cildi nemlendirerek kış aylarında kuruyan cildimize iyi gelecek. Bal cildi yapılandırır. Yeşilçay ise antioksidan özelliği ile yaşlanma belirtilerini azaltır.